Blogg

Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.

I det siste har jeg eksperimentert med landskaper i svart og hvitt. Inspirasjonen kom fra en del gamle negativer med bilder fra en tur til Marokko for flere år siden. Resultatet ble mer enn tilfredsstillende. Det dreier seg om landskaper der flere elementer er utelatt eller forenklet og det får en til å stille spørsmål om alt det som ikke kommer tydelig fram.

I forrige uke var jeg på en kunstutstilling i Galleri Lindesnes. Det var en samling av ulike verk av samtidskunstnere - malere, fotografere og konseptuelle kunstnere. Nivået var variert fra nyskapende og dristig til pretensiøst. Her kommer en detaljert anmeldelse.

I begynnelsen var jeg opptatt av å male naturtro, fange detaljer og plassere objekter i et detaljrikt landskap. Det var først flere år senere at det gikk opp for at det virker visuelt overveldende. Det fikk meg til å oppdage minimalisme. Her er mine tanker rundt hvordan minimalisme og god kunst går hånd i hånd.